Påmelding håndteres av Start i Vestfold
TEMA: "LoKalmat i generasjoner og hva med framtiden?"
Lokalmat inn i framtiden: Hør spennende historier fra lokale bønder og produsenter om hvilket fokus de har for å bringe ren, god lokalmat fram til deg og meg. Hvordan verdier, profil, design og historier bygger en god merkevare. Generasjonsskifte, hvilke utfordringer og muligheter kan det by på?
Dette er en unik mulighet til både å lære og bli inspirert til økt fokus på lokalmat og lokale produkter, og hvordan du kan drive en gård inn mot framtidens behov.
Sted: Lørdal gård, Hvittingfossveien 431, 3092 Sundbyfoss
09.00 REgistrering og kaffe PÅ LØRDAL GÅRD
09.30 Velkommen
v/Arve og Line
09:40 Hvordan kan to gårder samarbeide om bærekraftig produksjon?
Smaksgården m/Per Ø. Sola og Inger Synnøve Johnsen
10:00 Hvordan lykkes med Markedshager
v/Kristine Aronsen
10:15 Krispy og egen merkevarebygging
v/Silje Eikeland Hansen & Benjamin Abrahamsen Bendu
10:30 Pause
Mingling
10:50 Gårdsfolk - hvordan øke synligheten gjennom nettverk?
v/Erlend Bjørnevoll, Vallumrød Gård og Geir Einar Flathen, Bjerke Gård
11:10 Hvordan løse Generasjonsskifte
v/Marit Sibbern
11::30 Skal jeg ta over denne gården?
v/Jannicke Sando, 7. generasjon