Kortreist – ei lang reise


Mattradisjoner, tradisjonsmat, økologiske produkter, lokal og regional mat og matkultur har hatt økende interesse de siste årene.

Telemark har markert seg som matfylke takket være dyktige lokale matvareprodusenter med gode kvalitetsprodukt.

I forbindelse med Gründeruka 2018 vil vi invitere lokalmat-entusiaster fra Øst- og Vest-Telemark til hyggelig samvær, erfaringsutveksling og kokkekamp på Vierli den 15.november 2018 fra 17.00 – 21.00

Lokale matspesialiteter er et satsningsområde nasjonalt og mulighetene er store.

Landbruks- og matdepartementet ønsker at 20 prosent av tilbud til forbruker skal være matspesialiteter innen 2020.

På arrangementet kan du møte produsentene ansikt til ansikt, lære om maten, høre historiene bak, og få innsikt i hvordan det jobbes målrettet hos den enkelte.

  • Velkommen!
  • Presentasjon av produsenter i Øst- og Vest-Telemark
    • Lega Gardsysteri og Bakeri
    • Stordalen Gardsbruk
  • Vi setter i gang kokkekamp
    • Vi inviterer et knippe profiler fra næringsapparat, kommuner og produsenter til å konkurrere i kokkekunst med utvalgte råvarer fra nærområdet.
  • Presentasjon av produsenter fortsetter
    • Håberg Gård
    • Nyli Gard
  • Status Kokkekamp
  • Presentasjon av produsenter fortsetter
    • Telemarklam
    • Kråkeroestaulen
  • Etablererkontoret i Telemark – Per Olav Lindalen og Helena Gjersund.
  • Produsentsamling v/Thomas Berstad
  • Avslutning, vel hjem!

Det vil bli enkel servering!



Arrangør:
Telemark Næringshage

Sted:
Vierli

Tid:
tor 15. nov    kl 17:00 - 21:00

Pris:
kr 0,00

Laster kart ....