Landbruket online


Kurs & workshop om online markedsføring for deg som driver landbruksrelatert næring.

Ikke alle bønder er også e-media spesialister, men vi kan lære! Kanskje driver du en gårdsbutikk/nettbutikk eller salg av tjenester? Kanskje vil du gjerne vise din bedrift på nettet og er dermed med i omdømmebygging i landbruket?

Under Gründeruka inviterer vi til kurs/workshop hvor du kan få mer kunnskap om hvordan du kan profilere og selge ditt produkt, dine tjenester eller din bedrift med online markedsføring.

Innholdet i kurset/workshopen

Hvordan treffe «din» kunde på nett. Tips og triks!
Hvordan strukturere en nettside slik at den både inspirerer, informerer, får kunden til å handle eller ta kontakt og gjennomføre handelen
Eksempler på nettsider som fungerer!
Bruk av sosiale medier med vekt på Facebook
Kvelden blir en blanding mellom faglige drypp og en liten workshop.

Mer om kursholderen
Hallstein Søvik har en mastergrad i informasjonssystemer fra Universitetet i Agder og har jobbet i skjæringspunktet mellom IT og reiseliv siden 1990. Han har jobbet på Høgskolen i Telemark hvor han blant annet foreleste i «Webkommunikasjon» og «eForretning og sosiale medier». Søvik har tidligere jobbet for Midt-Telemark Næringsutvikling, Mimir, Tellus, Telemarksforsking og Ernst & Young og drevet eget selskap. Fra 1. januar 2016 ble han ansatt som daglig leder i Arkitektum AS som jobber med systemutvikling for kunder som Statens Kartverk, KS og andre offentlige i tillegg til en egen webavdeling a-web.no. Hallsteins kompetanseområder er strategisk bruk av IKT i bedriften, sosiale medier og webløsninger.

Tid og sted
Tid: mandag 13. november, kl. 18 – 20
Sted: Kjernehuset i Gvarv, Gvarvgata 51
Enkel servering

Påmelding
Kurset er gratis men med påmelding, fristen for påmelding er onsdag 8. november.Arrangør:
Etablererkontoret

Sted:
Kjernehuset i Gvarv

Tid:
man 13. nov    kl 18:00 - 20:00

Pris:
kr 0,00

Laster kart ....