Den store pengedagen


Tirsdag 14. november kl 1100-1545
Ibsenhuset

Vil du møte viktige lokale aktører som på ulike måter har en rolle i finansiering av bedriftsutvikling og innovasjonsprosjekter i norsk næringsliv?

Pengedagen arrangeres av NHO Telemark, Innovasjon Norge, Gründeruka, Norsk Forskningsråd, Oslofjordfondet og EU-nettverk Viken.

Her etableres en møteplass for etablerte Bedrifter & gründere som trenger finansiering av nye, spennende prosjekter, og finansielle aktører i regionen. Det blir rikelig anledning til å gjennomføre flere speed-dates med arrangørene, banker og andre aktører fra virkemiddelapparatet.»

Vi får blant annet besøk av Thina M. Saltvedt som har vært makro/olje analytiker i Nordea Markets siden oktober 2006. Hun er ansvarlig for utvikling og kommunikasjon av Nordea Markets sitt syn på det globale oljemarkedet, inkludert analyser av trender, endringer og faktorer som kan påvirke oljemarkedet og oljepriser på kort, middels og lang sikt. Deretter blir det tips og triks fra gründerne selv om hvordan man får en god investor om bord.Arrangør:
Etablererkontoret

Sted:
Ibsenhuset

Tid:
tir 14. nov    kl 11:00 - 14:45

Pris:
kr 0,00

Laster kart ....